Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Sensai

Cellular Performance Total Lip Treatment

 

Skäm bort dig själv och få silkeslena, ungdomliga läppar.

En avancerad anti-ageing produkt, som är specifikt designad till området på och runt läpparna. Den silkeslena konsistensen, som är sammansatt av olika oljor, fyller läpparna och det ofta försummade området kring läpparna med en djupgående näring.
Innehåller en blandning av varsamt utvalda ingredienser, såsom Advanced CPX Vital Extract, Koishimaru Silk EX och extrakt från mandarinträd, fruktkött från aprikos samt Yuzu (japansk citrusfrukt), som ger en naturlig boost till cirkulationen, jämnar ut linjer och får läpparna att se yngre ut, naturligt fylligare och mer definierade. Låt alla bli förälskade i ditt leende.

Finns i en 10 ml
"on the go" version
i en begränsad period.

 

Specifikt för området runt läpparna: Huden på läpparna är extremt känslig eftersom den har färre skyddsskikt jämfört med resten av ansiktet. Detta gör denna zon (O-zonen) mer benägen till torrhet som leder till fina linjer och rynkor. Dessutom, med åldern tappar läpparna lite i färg, spänstighet och konturen blir mindre definierbar på grund av vertikala linjer runt läpparna. De tre största tecknen på hudens åldrande för just området runt läpparna är vertikala och horisontella rynkor, minskad volym samt mindre definierbar läppkontur.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
5 tips för en solkysst hud

Ger garanterat inga rynkor

Det stavas BRUN UTAN SOL. Vi guidar dig i 5 steg här!

NYHET

Max Factor - Miracle Glow DUO

Naturlig lyster eller dramatisk glöd!

Clarins

SOS Primers

Vårnyheter i pastellfärger från Clarins!

TWILLY D’HERMÈS LE BAIN

Adidas lanserar ny antiperspirant – ADIPOWER

Lacoste Pour Femme Intense EdP

Våra Nomineringar till Swedish Beauty Awards

Sally Hansen Color Therapy

Kvinnlig Kraft Genom Hela Livet!