Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYHET

CELEBRATE N.O.W by Escada

 

Le mot världen och världen ler mot dig. Celebrate N.O.W by ESCADA

HYLLA DET POSITIVA

Med sin passion och djärvhet – två egenskaper som kännetecknar varumärket Escada – är Celebrate N.O.W inte bara en doft. Det är en attityd. Det är en inställning. Det är en inspiration.
Förkortningen N.O.W står för Nature of Women och hyllar kvinnans natur – hennes mod, styrka och övertygelse. Att vara positiv är en fråga om attityd, och Celebrate N.O.W ger ett lika självsäkert och autentiskt intryck som kvinnor med denna inställning.

HYLLA DET GLÄDJEFYLLDA

Celebrate N.O.W-kvinnan är driven, sofistikerad och ständigt nyfiken. Hon är förståndig nog att ta vara på varje dag och varje ögonblick. Att leva i nuet är ett mantra för modeskribenten, författaren och medieprofilen Sofi Fahrman, som är det nya ansiktet utåt för Celebrate N.O.W. Oavsett om hon är på språng mellan olika möten, utforskar nya exotiska platser i världen eller spenderar kvalitetstid med sin dotter, har Sofi en inspirerande inställning som sprider positiv energi till alla i hennes närhet. Hon älskar att uppleva och dela med sig av glädje och skönhet, och hennes energi, livsglädje och soliga leende smittar av sig.

“N.O.W står för Nature of Women och hyllar kvinnans natur”

HYLLA DET NATURLIGA

Att möta världen med ett leende och se varje dag som en gåva är något som ligger i kvinnans natur, och detta är inspirationen bakom Celebrate N.O.W. Det är en dynamisk och naturlig doft med varma basnoter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck. Hjärtnoten av blommande magnolia, en symbol för generositet och ståndaktighet, bidrar med en kraftfull och överdådig känsla. Toppnoten med kryddig ingefära ger omedelbar stimulans för både sinne och själ. Celebrate N.O.W hjälper dig att se världen ur ett helt nytt perspektiv och är en perfekt reflektion av den moderna kvinnans positiva attityd. Doften är oväntad, lockande och feminin, och ger dig den energi och det självförtroende du behöver för att erövra världen – med elegans och harmoni.

HYLLA DET KVINNLIGA

Även flaskan är en hyllning till kvinnans natur. Den begåvade brasilianska konstnären Valeria Nascimento hämtade inspiration från sina karakteristiska keramikblommor när hon skapade den utsökt vackra dekoren i form av små lanternor, och flaskan är verkligen ett konstverk i sig. Valerias lanternor, som är både bokstavligt och bildligt upplyftande, symboliserar positivitet och kvinnlighet. De finns med även i reklamkampanjen, där de svävar fridfullt mot horisonten och ramar in en leende Sofi. Varje liten detalj i Celebrate N.O.W syftar till att lyfta fram kvinnor och deras styrka, kreativitet och positiva inställning.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Ring, klocka, ring! Fira in det nya året med Clarins och vinterns mest festfina makeup

Dansa in julen och det kommande nya året med klassiska skönhetsknep!

Clarins

Så mycket mer än bara en concealer

Instant Light Brush On Perfector är ren makeup magi!

Clarins

Multismart makeup när den är som bäst

Låt Joli Rouge spela huvudrollen i din makeuprutin.

Joakim Johnsson

BOSS The Scent Intense for Her & Him

10 Julklappar att unna dig själv

Mjuk och skyddad hud – även i frostig vinterskrud!

Mjuk och ren från topp till tå – en stiligare man går ej att få!

Få din jul att skimra med lyxiga skönhetsklappar från Clarins!