Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

BUS-favorit med härlig textur

 

Du behöver inte bara drömma om den perfekt solkyssta huden. Skäm bort den med brun utan sol som vårdar, är smidig att applicera och ger fin färg.

Clarins Delicious Self Tanning Cream är en brun utan sol som ger en fräscht solbrun hud med naturligt resultat – utan att vistas i solen. Cremen går bra att använda i såväl ansiktet som på kroppen. Den är berikad med vårdande ingredienser som kakao- och aloe vera-extrakt som ger fukt och näring till huden samtidigt som du får en smidig och silkesmjuk finish. Men det är den utsökta kola-färgen och smidiga texturen som utmärker produkten. Du ser var du har smort in dig vilket gör appliceringen mycket enkel.

För ett jämnt resultat bör du i vanlig ordning exfoliera och återfukta huden innan du använder brun utan sol. Applicera cremen med lätta och svepande rörelser. Var noga med att tona ut färgen på områden som armbågar, knän och vid hårfästen. Återapplicera dagligen tills du nått den solbruna färg du önskar. Sedan är det bara att möta sommaren i din strålande sommarhy.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

David Beckham - INSPIRED BY RESPECT

Varje flaska är unik

CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Säkra din look inför sommarens festligheter

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.