Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Intense

BOSS The Scent Intense for Her & Him

 

BOSS Parfums tar förförelsens spel till nästa nivå med lanseringen av BOSS THE SCENT INTENSE: två nya, intensivt förföriska dofter för honom och henne. BOSS THE SCENT INTENSE, som bygger på de globalt framgångsrika dofterna BOSS THE SCENT och BOSS THE SCENT for her, utgör nästa kapitel i denna förförelsehistoria, där doftens intensifierade kraft talar till alla sinnen hos BOSS-mannen och BOSS-kvinnan.

En förförelsehistoria som talar till alla sinnen Lockelsen av den andres doft gör att BOSS-mannens och BOSS-kvinnans syn, hörsel och doftsinne förstärks och vävs samman. När de hänger sig åt förförelsens spel skapas en ny intensitet och intimitet; den starka kraften hos BOSS THE SCENT INTENSE blir alltmer uppenbar ju närmare varandra de kommer.

“BOSS Parfums tar förförelsens spel till nästa nivå”

Syn: Magnetisk dragningskraft Förförelsens spel börjar när deras blickar möts. Han låter blicken svepa över rummet och får syn på henne – men hon tittar redan intensivt på honom. De blir som förtrollade och världen runt omkring suddas ut när de dras till varandra som magneter.

Hörsel: Eskalerande intimitet De står nu tätt intill varandra, och närheten skapar en elektrisk spänning mellan dem. Han för sitt ansikte mot hennes och stannar upp för att känna värmen av hennes kind mot hans. Han viskar något till henne och hon svarar honom. Ljudet av deras röster och det intima samtalet förstärker deras längtan att komma närmare.

Doft: Uppslukande intensitet Ju närmare de kommer, desto starkare blir attraktionen. Plötsligt tar deras längtan över och de uppslukas av den berusande kraften hos BOSS THE SCENT INTENSE. Passionen väcks till liv när de andas in varandras dofter. Deras sinnen vävs samman och de låter sig uppfyllas av intensiteten i BOSS THE SCENT INTENSE.

 

Herrdoften inleds med intensiva, kryddiga toppnoter av ingefära och kardemumma. Den utsökta hjärtnoten av exotisk maninkafrukt utvecklas gradvis till maximal effekt, medan det nya inslaget av vanilj i basen kompletterar de fylliga lädernoterna för att ytterligare förstärka doftens magnetiska attraktionskraft.

Damdoftens fruktiga toppnoter av honungslen persika förstärks i mötet med hjärtnotens sensuellt berusande doft av orientalisk osmanthus absolute. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen intensifieras för att framhäva dess förföriska kraft, medan utsökta noter av vanilj bidrar med elegans och sensualitet.

Tack vare den högre oljekoncentrationen i de båda nya Eau de Parfum-dofterna skapas en oemotståndlig attraktion mellan BOSS-mannen och BOSS-kvinnan, vilket påverkar deras sinnen och lämnar ett bestående intryck i förförelsens spel.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED