Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS

Best of Clarins: 5 produkter du inte får missa

 

I dag är Clarins lika känt för sina revolutionerande egenskaper som sina klassiska (och av många högt älskade!) skönhetsprodukter. Har även du någon av dessa 5 ikoniska Clarins-klassiker i ditt badrumsskåp?

När Jacques Courtin-Clarins grundade sitt familjeföretag 1954 hade han en banbrytande idé om att skapa hudvårdsprodukter baserade på kraften från växtriket. Ett genidrag som både revolutionerade skönhetsbranschen och gjorde Clarins till ett av världens mest populära och banbrytande skönhetsmärken. Visste du till exempel att Clarins var först med att erbjuda uppstramande kroppscrèmer och ansiktsvård med inbyggt skydd mot fria radikaler?

Är du nyfiken på vad Clarins har att erbjuda dig? Nedan följer fem ikoniska Clarins-klassiker som är en självklar del av många kvinnors skönhetsrutin.

Läppfavorit
Clarins klassiska läppglans Instant Light Lip Perfector ger inte bara dina läppar fin färg, det tillför också näring och välbehövlig fukt. Bland ingredienserna finns sheasmör, mango och oliv som skyddar mot uttorkning, fria radikaler och andra yttre påfrestningar.

Handvård
För torra händer är Hand and Nail Treatment Cream ett måste. Och du kommer att bli överraskad! Med hjälp av sesamolja, japanskt mullbär, aloe vera och sheasmör får händerna som en osynlig och kladdfri slöja som skyddar mot yttre påfrestningar, samtidigt som dina naglar får välbehövlig näring.

Kroppsolja
Clarins bästsäljande kroppsolja Tonic Body Treatment Oil verkar uppstramande på din hud och förbättrar elasticiteten. Resultatet är en väldoftande och skönt återfuktad hud med fastare känsla. Innehåller 100 procent växtextrakt från bland annat mynta, rosmarin och hasselnötsolja.

Uppiggande doft
I 30 år har ikoniska Eau Dynamisante Eau de Toilette varit en av Clarins mest älskade och unika produkter, eftersom den kombinerar välluktande doftnoter med läkande ingredienser från växtriket. Här finns doftnoter från koriander, kanel och patchouli, liksom lugnande ginseng och aloe vera. Applicera var och hur ofta du vill för en sinnlig och uppiggande känsla.

Smart serum
Vi är mäkta stolta över Double Serum, Clarins banbrytande ansiktsserum som tar din hudvård (och hud) till helt nya höjder. Eller vad sägs om en märkbart jämnare och fastare hud efter endast fyra veckors användning? Bland ingredienserna finns bland annat kiwi, arnika och cang zhu, en växt som traditionellt används inom kinesisk medicin och som hjälper hudens barriärfunktion.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion