Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Limited Edition

Ariana Grande Limited Edition EdP

 

Den globala superstjärnan Ariana Grande presenterar nu en eldig tolkning av sin andra succédoft, Sweet Like Candy by Ariana Grande. I den här Limited Edition-utgåvan har Ariana tagit Sweet Like Candy till nästa nivå genom att göra den frestande och oemotståndlig med en röd, het design och en flörtig doft.

2016 var ett oerhört framgångsrikt år för sångerskan, och några av höjdpunkterna var hennes tredje album Dangerous Woman som toppade listorna, priset för årets artist i American Music Award, två Grammy-nomineringar, en stjärnroll i NBC:s Hairspray Live och hennes andra doft Sweet Like Candy by Ariana Grande.

Den förföriska doften Limited Edition Sweet Like Candy lär ha en beroendeframkallande effekt på alla Arianas fans, och den kommer ut i butik strax innan hon ger sig ut på sin mycket efterlängtade Dangerous Woman World Tour. Ariana Grande kommer till Friends Arena i Stockholm den 8 maj.

“Jag längtar efter att få dela med mig av den här specialutgåvan av Sweet Like Candy med mina fans, säger Ariana Grande.”

DOFTEN

Den oemotståndliga doften tar farligt sött till en ny nivå, med en mix av saftiga frukter som övergår till en flörtig blandning av klara, blommiga noter. Den röda, heta avslutningen av sensuell mysk, förföriskt ambraträ och söt marshmallow kommer garanterat att få folk att vända sig om.


TOPPNOTER - Farligt sött

Saftiga röda bär
Italiensk bergamott
Päron

HJÄRTNOTER - Oemotståndligt flörtig

Röd frangipani
Arabisk jasmin
Daggfrisk kaprifol

BASNOTER - Förföriskt frestande

Sensuell mysk
Ambraträ
Crème de cassis
Marshmallow
Kashmirträ

 

DESIGNEN

Den mångfacetterade, juvelliknande flaskan har en matt röd färg, för en flörtig känsla, med en stilren silverkork som pricken över i, prydd med den välkända fluffiga bollen.
Som en eldig variant av Sweet Like Candy-förpackningens design, har förpackningen till Limited Edition-doften en sensuell bild av Ariana tillsammans med de lekfulla bokstäverna och iögonfallande röda och silvriga detaljer. På ena sidan finns Arianas läppavtryck och namnteckning i metallicskrift.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Hudvård

SENSAI Ultimate

Lyxig Hudvård

CLARINS

Ta din sommarhud till nya höjder!

Lotus Face Treatment Oil är mirakelkuren du inte vill vara utan.

CLARINS

Hemligheten bakom vår mest sålda olja

Tonic Body Treatment Oil är allt din hud behöver.

Så behåller du din solbränna längre

CELEBRATE N.O.W by Escada

Stella McCartney - POP Bluebell

Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara

Snabbt sommarfin!

Revolutionera dina läppar!