Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYHET

Adidas lanserar ny antiperspirant – ADIPOWER

 

72 timmars skydd mot svett och dålig lukt för maximal prestation "Smart Body Response”-teknologi med värmeaktivering när du behöver antiperspiranten som mest.

”As strong as I am”

Adidas lanserar sin nya ADIPOWER antiperspirant med ”Smart Body Response”-teknologi för 72 timmars skydd.

ADIPOWER antiperspirant är utvecklad för män och kvinnor som varje dag utmanar sig själva med intensiv aktivitet och vill känna sig trygga med att ha ett bra skydd. ADIPOWER ger 72 timmars skydd mot svett och dålig lukt.

ADIPOWERs effektiva formula har en hög halt av aktivt svetthämmande ämnen som ger 72 timmars skydd mot svett och dålig lukt. Doften frigörs gradvis, tack vare en innovativ, dubbel inkapslingsteknik för deospray och en speciell inkapslingsteknik för roll-on. Detta skapar ett unikt system som skyddar dig när du behöver det som mest.

“Smart Body Response som anpassar sig efter hur kroppen reagerar”

För korta rusher eller långvarig aktivitet behöver du en antiperspirant som matchar din energi och beslutsamhet. ADIPOWER antiperspirant skyddar dig även vid maximal ansträngning, tack vare den intelligenta teknologin Smart Body Response som anpassar sig efter hur kroppen reagerar. Denna värmeaktiverade teknologi innebär att doft frigörs allt eftersom användarens kroppstemperatur stiger till följd av svettning och friktion i samband med rörelse.

 

ADIPOWER for men har en modern och uppfriskande doft, med kraftfulla, aromatiska noter av sandelträ och patchouli följt av en maskulin bas med inslag av klipprosblad och tonkabönor. Vid svettning och friktion frigörs en energigivande, frisk och fruktig doft samt en ton av ozon mot en myskig bas.

ADIPOWER for women inleds med sprudlande, fruktiga toppnoter av tangerin och grapefrukt, kombinerat med noter av frisk havsbris samt feminina blomnoter av gardenia, neroli och pion. Vid svettning och friktion frigörs en ren, luftig doft, följt av en bas av sandelträ och mysk. Dessa sprudlande och uppfriskande doftnoter samverkar i harmoni för att ge en maximal fräschör och ett långvarigt skydd mot dålig lukt.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

SENSAI The Silk Shower Cream

Gör kroppen fräsch, återfuktad och silkeslen

VINNARE

Våra VINNARE vid Swedish Beauty Awards

Se våra vinnare

NYHET

HERMÈS Eau de citron noir

En dag o natt-cologne

Vårstäda din necessär!

Jenna Courtin-Clarins avslöjar: ”Det här är mina favoritprodukter!”

Grundaren av Sally Hansen

Ge din hud en mjukare och fastare känsla.

En ikonprodukt som du absolut inte får missa!

Colour Elixir Lip Cushion