Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Våra nominerade

Nominerade - Danish Beauty Awards

 

Våra nominerade:

Blogger's Choice Award

Filorga Optim-Eyes Patches

En riktig OPTIM-EYES kur. En intensiv ögonbehandling med duo patches som effektivt bekämpar trötthetstecken, mörka ringar, svullnader och påsar under ögonen samt reducerar fina linjer och rynkor.

Årets Konsumentpris

Ariana Grande Ari

Denna doft är väldigt personlig för ARIANA och har inspirerats av hennes egen personlighet. En varm, passionerad, älskvärd ung kvinna som inte är allt för komplicerad. De som känner henne bäst kallar henne för ARI och detta är också namnet på hennes första doft. Ari är en läckert ungdomlig och chick doft. Gnistrande frukter och ett ultrafeminint blommigt hjärta balanseras av en passionerad bas av krämig mysk och ljust trä.

Årets Hudvårdsprodukt - Lyx, Retail

SENSAI – Wrinkle Repair Cream

En rik, lyxig creme mot rynkor. Påskyndar kollagenomsättningen vilket ger en långtidsverkande effekt på utslätning och utfyllning av rynkor inifrån. Avancerad trippelteknologi erbjuder tre funktioner för att bekämpa rynkorna.

Årets Hårvårdsprodukt - Retail

SACHAJUAN – Thickening Shampoo

Thickening Shampoo ger volym i två steg, ökar varje hårstrås fyllighet och skapar en stark bas för styling. Bas formulan kompletteras med de vårdande Ocean Silk Teknologi och goda egenskaper från nya konditioneringsingredienser som ger fyllig och mjuk volym med en lätt känsla. Ingredienser som vanligtvis finns i stylingprodukter gör att varje hår blir tjockare och hjälper till att underlätta styling med volym. Värme- och UV-skydd arbetar tillsammans och ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster. Signaturdoften Fruity Floral.

Årets Hårstyling – Retail

SACHAJUAN – Moulding Spray

En multi-styling produkt som snabbt och enkelt ger definition, separation och glans. Genom att forma håret med Moulding Spray skapas en naturligt stylad look som ger en känsla av 2nd Day Hair.

Årets Body Care Produkt - Lyx, Retail & Professional

FILORGA – Hand Absolute

Hand-Absolute är en komplett anti-ageing handcream som jämnar ut huden samtidigt som den blir fastare och fylligare, för synbart yngre händer. Med sin krämig konsistens och extremt absorberande formula ger den huden näring på djupet utan att efterlämna en fet hinna

Årets Innovation

FILORGA – Time-Zero Serum

Ett komplett anti-rynk serum berikat med aktiva ingredienser, direkt inspirerad av estetisk medicin. Behandlar effektivt alla typer av rynkor/linjer.

"BLOGGER CHOICE AWARD"

Avgörs bland en utvald grupp av de bästa mode och skönhet bloggarna/YouTubers som riktar sig till olika målgrupper. De kommer att hitta vinnaren av kategorin bland 15 nominerade produkter.

De 7 bloggarna/YouTubers i panelen är:

Cecilie Prasz
Irina Olsen
Klara Holm
Marie Jedig
Nevin Maria
Sandra Willer
Tina Maria


"ÅRETS KONSUMENTPRIS"

Årets Konsumentpris avgörs genom omröstning bland konsumenterna antingen online och / eller via SMS

Konsumentpriset är ett av de mest eftertraktade att vinna bland kosmetikaleverantörer. Detta är priset där konsumenterna bidrar till att hitta vinnaren bland utvalda produkter. 2017 kommer konsumentpriset att hittas med BT Weekends läsare och BT.dk.

www.bt.dk/forbrugerpris
www.bt.dk/forbrug/stem-paa-aarets-forbrugerpris-2017


Priserna delas ut vid prisutdelningen den 28 April, 2017 vid Tivoli Congress Center.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Presenttips

Tips till Morsdag!

Presenter mamma kommer att älska!

Nyhet

James Bond 007 Cologne

Kickstarta dagen med en cool och sofistikerad känsla!

VINNARE

Filorga Sleep & Peel vinnare vid Kicks Beauty Awards 2018

Best Night Care

Vårfräsch makeup med läppar i fokus!

Naturlig fräschör, jämnhet och skydd!

Mascara-duo gör underverk för fransarna!

Naomi Campbell Glam Rouge

Biancas nya favoriter

SENSAI The Silk Shower Cream