Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Alla hjärtans dag

5-Skäm Bort Dig Själv

 

Singel? Upptagen? Öppen för förslag? No matter what, så förtjänar vi alla att skämma bort oss själva och andra lite då och då. Därför vill vi nu lagom till alla hjärtans dag dela med oss av 5 superbra produkter som det inte går att hålla tyst om. Från oss till er med en massa kärlek!

1

Escada: Celebrate N.O.W. EdP

Femme power! Oväntad, lockande och feminin, med Celebrate N.O.W. är du redo att erövra världen - med elegans och harmoni. En dynamisk och naturlig doft, varma basnoter av kanel och tonkabönor, hjärtnoten är av blommande magnolia.

2

Clarins: Joli Rouge Velvet

Dress up and make out! Våga matt och låt din personlighet glänsa. Clarins ikoniska läppstift "Joli Rouge" har nu äntligen kommit i en matt version; en fuktgivande och sensorisk formula som ger en perfekt matt effekt, samtidigt som läpparna återfuktas.

3

Peter Thomas Roth: Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask

Säg det INTE med blommor! Unna dig själv eller din hjärtevän rosor i form av toppmodern stamcellsteknologi - rosenstamceller blandade med ros extrakt. Denna kraftfulla gelmask som reparerar ålderns påverkan stärker, tonar och tar fram din ungdomliga glow. Gör din hud silkeslen, strålande och vacker. Precis vad du är värd!

4

Filorga: Oil-Absolute Serum

En bra bas är en fin hy. Oil-Absolute är ett 6 i 1 oil serum för alla hudtyper, behandlar alla ålderstecken, samt skyddar och stärker huden från yttre påverkan. En anti-aging behandling som är utformad för att hantera rynkor, pigmenteringar och gråaktighet på så lite som 30 dagar. Ett lyxigt serum som uppskattas av alla medvetna kvinnor i alla åldrar.

5

Hermès: Le Bain Eau de Rhubarbe Écarlate Shower Gel

För den inredningsintresserade som vill ha en touch av lyx och varmare tider. Lika fin som den är att inreda badrummet med, doftar den fantastisk gott. Från början är den syrlig och knaprig, och övergår sedan i en söt sammetslen doft. Omslut dig själv med denna härliga doft av rabarber, skapad av Christine Nagel. Följ gärna upp med tillhörande parfym och handtvål. Visuellt och doftmässigt vackert.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards