Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

3 makeupidéer att testa i vår

 

Pirrig färgeufori och fokus på rouge får symbolisera säsongens breda makeuptrend. Nu vågar vi byta ut de naturliga inslagen mot knalliga kulörer och extra mycket av allt!

I år har vårglädjen äntligen smittat av sig till modevärlden. Sällan har säsongens hetaste trender känts så färgglada, livsbejakande och lyckorusiga! Vårens motto tycks vara ”säg det med färg” eller ”kom som du är”. Knalliga kläder? Oui. Skor med attityd? Bien sûr. Mode med både självkänsla och attityd? Oh la la!

1. Knalliga läppar med mjuk finish
Samma sprittande glädje går att hitta i Clarins återfuktande Instant Light Lip Comfort Oil som finns i sju härligt knalliga nyanser. Inspirationen kommer från Clarins ansikts- och kroppsoljor, som också är rika på aktiva växtextrakt. Med hjälp av hasselnötsolja och ekologisk jojobaolja blir läpparna mjuka och smidiga med fin volym. Använd på egen hand eller under läppstift. Naturligt mjuka och kyssvänliga läppar stod också i fokus på catwalken hos bland andra Givenchy, Balmain och Christian Dior. 

2. Pigga kinder med hälsosam färg
En annan het skönhetstrend är kinder som lyser av hälsosam färg. Chanel, Isabel Marant och Lanvin visade alla modeller med pigga färger på catwalken. Clarins erbjuder två rouge att välja på:
Multi-Blush som är ett mjukt crèmerouge som både har skulpterande effekt och ger kinderna frisk färg. Crèmerouge är ett bra val inför den varma sommaren, då huden blir extra varm, särskilt om du har en lite fetare hudtyp. Har du lite torrare hud är Rouge Prodige perfekt, eftersom det är ett lätt och lent puderrouge berikat med en blandning av växt- och mineralextrakt. Resultatet blir kinder som både utstrålar fin färg och frisk glöd.

3. Om du vågar: 80-talsrouget
Den trendigaste rougeappliceringen (som bland annat syntes hos Kenzo) får gärna föra tankarna tillbaka till 1980-talet, med starka kulörer tonade från kinden upp till tinningen. För de som föredrar en mindre iögonfallande applicering är en pigg färg på kindens högsta punkt (det så kallade äpplet) ett lika klassiskt som vackert skönhetsknep. Du hittar punkten genom att le mot dig själv i spegeln.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Presenttips

Tips till Morsdag!

Presenter mamma kommer att älska!

Nyhet

James Bond 007 Cologne

Kickstarta dagen med en cool och sofistikerad känsla!

VINNARE

Filorga Sleep & Peel vinnare vid Kicks Beauty Awards 2018

Best Night Care

Vårfräsch makeup med läppar i fokus!

Naturlig fräschör, jämnhet och skydd!

Mascara-duo gör underverk för fransarna!

Naomi Campbell Glam Rouge

Biancas nya favoriter

SENSAI The Silk Shower Cream