Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
JULklappstips

10 Julklappar att unna dig själv

 

Precis som det är roligt att ge, är det lika roligt att få. Unna dig själv en vacker, omhändertagande jul i år. Släpp julstressen och unna dig själv lite extra som sätter guldkant på vardagen, det är du värd! Här listar vi 10 favoritprodukter vi tycker alla medvetna kvinnor borde ta del av:

1. Solkysst året om - Golden Glow Booster Self Tan
Lämna tråkig och blek hy till andra, investera i ”Golden Glow Booster Self Tan” från Clarins. En brun-utan-sol som ger ett skräddarsytt resultat med endast några droppar blandat med din ordinarie dag/nattcreme. Inga konstiga dofter eller ränder här inte!

2. Va-va-vooooom! Boosta ditt hår – Thickening Shampoo + Balsam
Med detta shampoo och balsam ger du ditt hår volym i två steg. Värme- & UV-skydd arbetar tillsammans för ett starkt och hälsosamt hår. Tack SACHAJUAN! Vi förstår att ni vann Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017.

3. Eyeliner mellan fransarna – 3-dot liner
Förföriska ögon varje dag! Denna eyeliner med tre-i-en spets från Clarins fyller i mellanrummen mellan varje frans och ger på så sätt ännu mer volym till dina fransar. Dessutom är den berikad med ett komplex som stimulerar fransarnas tillväxt, 3-in-1 helt enkelt.

4. Väck dina trötta ögon – Cucumber de-tox de-puffing eye-Cubes
Trolla med din ögon och Peter Thomas Roth. Minska påsar, mörka ringar, fina linjer och rynkor runt ögonområdet med dessa iskuber. De ger näring och fukt till hela ögonområdet samtidigt som de avgiftar, lugnar och lindrar. Unna dina ögon att tindra lite extra denna jul.

5. Testa en av Karl Lagerfelds favoriter – Bioeffect 30 Day Treatment
Kicka igång din hy inför det kommande året. Använd denna fantastiska anti-aging behandling under 30 dagar i sträck, morgon och kväll för bästa resultat. Det nämns i Franska Vouge 2016 att Bioeffect 30 day treatment tillsammans med Bioeffect EGF Serum är några av vår kära Karl Lagerfelds favoritprodukter. Inte konstigt produkten fått det mycket prestigefyllda priset ”Prix d’Excellence 2017” av Franska tidningen Marie-Claire.

“Christmas isn’t a season. It is a feeling.”

 

6. Hitta din personliga doft – 100Bon Naranga/Santal Citronne EdP
Det Franska parfymhuset 100BON består av 100% naturliga dofter och bjuder på en underbar doftresa! Kompositionerna är baserade på vetealkohol och innehåller garanterat spårbara råmaterial. Alla dofter skapas i den franska staden Grasse, där parfymören kreativt skapar unika doftmelodier av endast 300 råmaterial, jämfört med 3000 molekyler som finns till förfogande vid framställning av syntetiska parfymer. Var beredd på att ha svårt att välja ut bara en som din nya favorit.

7. För ett naturligt och återfuktande resultat – Flawless Satin Foundation
Med denna foundation från Sensai ser din hy ut och känns som sig själv, fast bara ännu mer perfekt. Den är berikad med ljusreflekterande Silky Frost Powder, appliceras lätt och förser huden med en hållbar återfuktning. En elegant bas likt Koishimaru Silk.

8. Den bästa av alla julklappar – Celebrate N.O.W EdP 30 ml + Bodylotion
Giftsets är den absolut säkraste och bästa julklappen för alla, varför inte unna dig själv det också? En av alla giftsets ute på marknaden som sticker ut lite extra just nu är den nya doften Celebrate N.O.W från underbara Escada. En oväntad, lockande, feminin doft för den vågliga kvinnan. I detta giftset ingår parfymen och tillhörande bodylotion. Ett kraftpaket av elegans och harmoni.

9. Ready for the mistletoe! – Colour Elixir Lipstick
Pricken över i:et, grädden på moset - unna dig ett par inbjudande kyssvänliga läppar. Detta läppstift från Max Factor innehåller 60% elixir, ett koncentrat som vårdar och mjukgör dina läppar samtidigt som du är flawless snygg. Ett måste under denna säsong då läpparna lätt blir lite torra. Med välvårdade läppar blir det ett jämnare färgresultat. Klicka hem din favorit nyans och gör dina läppar redo!

10. Glöm inte naglarna – Winter Wonder 2 kit
Som en final touch, investera i ett kvalitets nagellack. Såklart har du säkert redan hur många olika märken och färger som helst hemma, men vill du vårda dina naglar samtidigt som dom ser glamorösa ut är nagellacken från Sally Hansen något för dig! Unna dig detta set och bär säsongens färger.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion